Mitt liv!!!!!

Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Linda - 12 februari 2012 11:16

snö!!!! Bläää tvi isch!!!! Hur kan folk gilla denna kalla årstid? Ne fiii fan.. Jag är inget stort fan av denna årstid. Vill ha sommar sol & bad & grillat & en kall cider i handen :D

Ja bor man i hus me så innebär det en massa skottning :/ Irreterande & man får bara ont i ryggen.


Ja ja har legat & tittat klart på en film. Hade lite filmmaraton igår by my self :D Bara romantik & komedi. Idag blir det nog lite av Supernatural. De är en serie som jag bara älskar!!! Innehåller allt..


Men allvarligt ska jag ha dåligt samvete för att jag inte tar ut barnen i snön idag? Hrm Nepp, vill dom gå ut så varsegoda dom kan gå ut själva ha ha...Å andra sidan sköter dom inte sig utan bara bråkar, särskillt de 2 små.. Så nu åkte dom in på varsitt rum & få vara där tills dom förstår vad dom håller på med & att de är fel. Fel av mig?? Ne skulle inte tro de, dom förstår ju inte första gången man säger till dom.

Varför ska man inte ha straff till barnen då dom håller på? Ja nu menar jag inte aga utan att man skickar in dom på sina rum eller säger att de inte bli varken tv eller dator....Någon gång ska dom väl begripa eller???


Den lille har fått ett j***a humör & elak.... Samma med den mellersta. Vad lär dom sig allt? Jag försöker uppfostra barnen till att uppföra sig mot varandra & mot andra men hallo lyssna dom??? Ehh ne... Sen beror de nog lite på villka ungar dom leker med har jag förstått... Men man kan ju inte förbjuda allt... Men hade velat ta bort vissa... Kan va glad att man kan styra vissa saker. Sen ser man på Tobias att när han leker med sina kompisar så ser man tydligt att han blir som han umgås. Igår lekte han med en jättegullig tjej & han var hur go & snäll, sen vet jag att när han leker med andra att han blir som förbytt! Trotsig & rent ut sagt överjävlig...

Var jag sådan tros?? Hrm kan aldrig tänka mig att jag var elak & trottsig mot mina föräldrar ja i lagom mängd kanske men aldrig så som mina grabbar är mot mig.... Ibland undrar jag vad jag gör för fel.

Gnällig, ja de är jag idag & med all rätt... Rastlös & sliten på en å samma gång..


Städade ju istället för att möblera om... Ja jag blev förbannad på dessaj***a sladdar som var bakom tv:n med alla x-box & wii spelssladdar..... Så det blev en grundlig städning av tv-rummet.Men ibland räcker de bara att flytta på en blomma/kruka eller ja vad man nu har för att de ska bli annat.. Jag fick i alla fall nöjja mig med de så länge.

Vill ju ha en ny soffa :) Är trött på att trängas ihop om kvällarna, vill kunna lägga mig ner i soffan & känna att jag åtminstonde kan få sitta på en hel plats själv utan 4 rumpor tätt intill...


Jaha snart är det hockey igen... Mannen & jag ska in den 16/2, älskar laget & stämmningen ja allt som är med Lakers... Ska bli nice att bara han & jag kan åka iväg å vara själva..


Sen till helgen blir det kalas för min lillgroda :) Han fyller 5 år den 19/2. De ska vi fira med buller & med bong :D Mina grabbar börjar bli stora nu.. Hoppas att vettet kommer till dom haha....


Sen är det sportlov oxå vecka 8. Har tagit ledigt tors - fred. De trista är att de blir begravning nån av dom 2 dagarna :( Lillgrodan ska ha kalas för sin dagmamma med barn på fred, är jag iväg så får mannen ta kalaset så är de... Tror ju inte att han hurrar presis om de skulle bli så men det får han ta..

Imorrn jobb som gäller.. Längtar verkeligen efter semester.... I år har jag ansökt om 5 veckor. Vill vara ledig så mycket de går, ska få klart i emils rum mm sen ska jag passa på att fixa i trädgården me. Så jag hoppas på en underbar varm & härlig sommar...

Nehe strax börja med middagen. Får väl bli de tråkigaste maträtt i know: Pasta & köttfärssås... Isch men men de är mat!!


Over and out!!!!

 

Ovido - Quiz & Flashcards